Profesionnallink




Recrutement de 01 Security Consultant (GRC)

Localité : Norvège / Oslo
Domaine : Securité
Niveau : Non precise
Entreprise recruteur : ORANGE

Recrutement de 01 Security Consultant (GRC)
CDI - Security Consultant (GRC)
Security Consultant (GRC)
Ref :ECDI4619154 | 17 juin 2024

Date limite de candidature : 15 sept. 2024

Bli en nøkkelspiller i Europas ledende cybersikkerhetsselskap!

Er du en initiativrik og erfaren konsulent med ønske om å bygge et tryggere digitalt samfunn? Har du lyst til å være med å bygge opp et globalt selskap i et dynamisk og fremoverlent miljø? Da er Orange Cyberdefense stedet for deg!

Hos oss får du:

Ansvar og påvirkning: Du vil jobbe for spennende kunder i Norge og Europa og bidra til å forme våre kunders sikkerhetsstrategier, risikohåndtering og compliance. Samtidig er vi i vekst og du vil få ansvar og påvirkning i å bygge vårt fagmiljø innenfor GRC.

Nettverksbygging: Muligheten til å bygge og skape relasjoner med kunder og fagpersoner i Orange Cyberdefense på alle nivåer, både lokalt og internasjonalt.

Innovasjon: En arbeidsplass som verdsetter din nysgjerrighet, faglige interesse for cybersikkerhet og evne til å drive business fremover.

Dine oppgaver:

Våre kunder er forskjellige, både med hensyn til bransje og modenhetsnivå innenfor sikkerhet. Eksempel på oppgaver som vi ofte jobber med innenfor GRC er:

Bistå kunder med rådgivning opp mot relevante regulatoriske krav, interne retningslinjer, rammeverk og standarder (f.eks. Sikkerhetsloven, DORA, NIS 2, GDPR osv).
Rådgivning innen styring og internkontroll, samt gjennomføring av internrevisjoner.
Gjennomføring av GAP-analyser og modenhetsvurderinger.
Utforme, dokumentere og implementere sikkerhetsstrategi og styringssystem for informasjonssikkerhet (f.eks. ihht ISO 27001).
Prosjektledelse av større prosjekter knyttet til informasjonssikkerhet.
Vi ser etter deg som:

Har minimum 2 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra konsulentbransjen.
Har bachelorgrad eller mastergrad innen et relevant fagfelt.
Har gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter, både på norsk og engelsk.
I tillegg er det ønskelig at du gjerne:

Har erfaring med tilbudsskriving og kundehåndtering.
Utdanning og/eller erfaring knyttet til rettsvitenskap (jus)
Innehar kjennskap og/eller praktisk erfaring fra arbeid med GDPR, DORA, Kraftberedskapsforskriften og/eller NIS-direktivet.
Har relevante sertifiseringer innenfor fagområdet, for eksempel Data Protection Officer (DPO), ISO27001 Implementer eller Lead Auditor, CISM eller CISSP.
Dine personlige egenskaper:

Initiativrik og nysgjerrig: Du er proaktiv og tar ansvar for å drive ting fremover. Du er sulten på faglig utvikling og investerer tid i å øke din kunnskap om cybersikkerhet.

Strukturert: Du organiserer arbeidet ditt effektivt og holder oversikt over oppgaver og frister.

Kvalitetsorientert: Du sikrer at arbeidet ditt alltid holder høy standard og legger vekt på detaljer.

Robust og løsningsorientert: Du trives med å ha mange baller i luften, og jobber like bra selvstendig som i team. Du har evne til å håndtere og løse utfordringer på en effektiv og profesjonell måte.

Hvorfor velge oss?

Orange Cyberdefense er ekspertvirksomheten for cybersikkerhet i Orange Group, som tilbyr en bred sikkerhetsportefølje til til organisasjoner over hele verden. Som Europas ledende sikkerhetsleverandør har vi 3000 kollegaer globalt og tilstedeværelse i 160 land.

Bidra i et viktig samfunnsoppdrag: Du blir viktig i vårt arbeid mot å bygge et tryggere digitalt samfunn og får være med å forme selskapet i Norge.

Flat struktur: Kort vei til ledelsen og beslutninger, med en åpen dør-policy.

Faglig utvikling i et internasjonalt selskap: Hos Orange Cyberdefense vil du bli med i et fellesskap av dedikerte eksperter med muligheter for utvikling og kunnskapsdeling gjennom internasjonale fagforum og utfordrende prosjekter.

Orange Cyber Life: Vi har et fleksibelt arbeidsmiljø og mener at en sunn balanse mellom arbeid og privatliv er avgjørende for trivsel, helse og produktiviteten til våre ansatte. Vi tilbyr blant annet hybrid arbeidssted, helseforsikring, sosialklubb m.m.

Er du klar for et nytt eventyr?

Søk nå ved å sende oss din CV

Oppfyller du ikke alle kravene? Vi tror at mangfold i bakgrunn og utdanning er en stor fordel. Hvis du er en nysgjerrig sikkerhetskonsulent som ønsker å være med på å forme fremtiden innen cybersikkerhet, oppfordrer vi deg til å søke nå.

Contrat
CDI

Eligible au télétravail



Partager cette offre d'emploi avec ses connaissances sur






LES OFFRES D'EMPLOIS DANS LE MEME DOMAINE






Publicités



Plusieurs structures nous font confiance !